”Jag har väldigt fina minnen av Paris SG”

Inget Liverpool – men Ancelotti öppnar för PSG

Foto: SCANPIX
”Vi pratar mycket i telefon”, säger Ancelotti om relation med Zlatan.
FOTBOLL

När Carlo Ancelotti såldes till Real Madrid var flera PSG-stjärnor upprörda.

Den populäre italienaren kan dock återvända till klubben.

I en intervju med Le Parisien öppnar han för ett återkomst i sommar.

Italienske stortränaren Carlo Ancelotti är på sabbatsår – men när stora jobb blir tillgängliga finns han med på tapeten. Som när Brendan Rodgers fick sparken från Liverpool i söndags.

Men Carlo Ancelotti har varit tydlig med att han återvänder först till nästa säsong – och allt pekar på att Jürgen Klopp får Liverpool-jobbet.

För Ancelotti kan det i stället bli en återkomst – till Paris Saint-Germain.

– Varför inte? Jag har väldigt fina minnen av Paris och PSG. Jag har goda relationer med alla, med Nasser (president, PSG reds anm.), säger Ancelotti till Le Parisien.

”Vi pratar mycket i telefon”

En annan PSG-profil Ancelotti har en god relation till är Zlatan Ibrahimovic.

– Jag har en mycket bra relation med Ibra. Vi pratar mycket i telefon. För många anfallare är 34 år en hög ålder, men inte för Ibra. Han kan spela på den här nivån i flera år till. Han är inte på nedgång.

Nuvarande PSG-tränaren Laurent Blanc kan vara på väg mot sin sista säsong i den franska storklubben. Franska uppgifter har tidigare gjort gällande att han får lämna om inte PSG når åtminstone semifinal i Champions League denna säsong.

Och Ancelotti önskar honom all lycka.

– Just nu tänker jag på annat och PSG har en väldigt bra tränare i Laurent Blanc. Jag hoppas att han fortsätter och skiner i Champions League.