”Har många nya projekt på gång”

Zlatans kryptiska svar om framtiden: ”Blir fantastiskt”

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovics framtid i PSG förblir osäker.

På frågan vad han ser fram emot mest med 2016 ger ”Ibra” ett svar som kan tolkas som en hint om en flytt.

”Jag har många projekt på gång”, säger svensken i sin app.

Zlatan Ibrahimovic kontrakt med Paris Saint-Germain löper ut i sommar och det spekuleras vilt kring den reslige svenskens framtid. Sportbladet har tidigare kunnat berätta att ”Ibra” ställt in siktet på Miami och förre lagkamraten David Beckhams nya klubb – som dock beräknas sjösättas först år 2017.

”Vi diskuterar”

Vad som händer fram till dess är och förblir oklart.

Nyligen bekräftade PSG:s president Nasser Al-Khelaifi att det förs diskussioner om att förlänga Ibrahimovics kontrakt i PSG.

– Vi pratar med honom om vad han vill göra nästa år. För tillfället är det något vi diskuterar, sa Al-Khelaifi till Telefoot enligt Le10Sport.

Kryptiskt svar

Samtidigt har ”Ibra” börjat engagera sig mer och mer i projekt utanför fotbollsplanen. Han har engagerat sig i välgörenhetsprojekt, lanserat en ny parfym, köpt ett slott samt avslöjat att det finns planer på att göra en dokumentärfilm likt den Cristiano Ronaldo nyligen släppte.

Och nu antyder 34-åringen att han har fler saker i kikaren. Inför årets sista match, mot Caen, får ”Ibra” frågan om vad han ser fram emot mest med 2016, och i stället för det givna (?) svaret – EM i Frankrike – svarar han, lite kryptiskt, att:

”Det kommer att bli ett fantastiskt år med många nya projekt”.

Vad Zlatan Ibrahimovic syftar på? Det får tiden utvisa.