Planen – för att få Zlatan till England

Nya uppgifterna som spär på ryktena

Foto: AFP
Zlatan och Mourinho en historia.
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic till Premier League?

Det kan bli verklighet, enligt franska medier.

Téléfoot uppger i dag att ”Ibra” och José Mourinho kan återförenas – i Manchester United.

Zlatan Ibrahimovic är – för första gången i karriären – på väg att spela ut ett kontrakt och kan under hela våren fritt förhandla med vilken klubb han vill inför en gratis övergång i sommar.

Nu frossar brittiska medier i rykten om ”Ibra”.

”Låt det hända”

Efter 2-1-segern mot Chelsea tidigare i veckan öppnade den svenske landslagskaptenen för en flytt till Premier League och efteråt gick tidningen The Mirror så långt att de öppet vädjade till de engelska klubbarna att värva PSG-stjärnan.

”Klubbledare, tränare och mynträknare i Premier League. Vi vädjar till er: Snälla låt det här hända. En Zlatan som spelar fotboll i England skulle göra världen till en vackrare plats”, skrev tidningen.

”Är i form för det”

Och kanske blir deras önskan verklighet?

Franska medier placerar nu ”Ibra” – i Manchester United.

Téléfoot uppger att José Mourinho – som påstås vara klar som Louis van Gaals ersättare – redan nu pekat ut Zlatan Ibrahimovic som sin drömvärvning.

Efter matchen mot Chelsea gav Ibrahimovic följande svar på frågan om han kan tänka sig att spela i England:

– Låt oss bara säga att jag är i form för det. Jag har tre månader kvar här. Stora saker kommer att hända. Låt oss se vad som kommer hända.

Nyligen uppgav dock franska Yahoo att PSG erbjudit Zlatan Ibrahimovic ett nytt kontrakt och att han bestämt sig för att skriva på.