Petades av Zlatan – tänker ändå stanna

Nene: ”Vi är två starka personligheter”

Foto: AP
I två veckor till kommer Nene att vara tvungen att spela med ansiktsmasken han fick efter en tidigare skada.
FOTBOLL

PARIS. Han var Paris Saint-Germains stora stjärna – tills Zlatan Ibrahimovic dök upp.

Nu berättar Nene om relationen till den svenska anfallsstjärnan.

– Vi är två starka personligheter som håller på att lära känna varandra, säger PSG:s brasse.

Zlatan Ibrahimovic hade bara varit i klubben i ett par veckor när han brakade ihop med en av PSG:s stora idoler på träning.

Nene och Ibrahimovic hamnade i bråk efter en närkamp på träning, enligt Le Parisien för att Nene var sen in i en närkamp och enligt Nene själv för att Zlatan var det.

I takt med att det svenska nyförvärvet firade allt större måltriumfer i laget hamnade Nene, som förra säsongen var lagets obestridliga anfallsstjärna, allt oftare på bänken.

Svårt i startelvan

Nu berättar den 31-årige brasilianaren för Le Parisien om sin relation med Zlatan.

– Vi är två starka personligheter. Vi har en jättebra relation. Vi är inte nära, men vi håller på att lära känna varandra, säger Nene till Le Parisien.

Trots problemen att ta en startplats i årets stjärnversion av Paris Saint-Germain säger Nene att han inte har några planer på att lämna klubben under vinterns transferperiod.

– Det är inte troligt, men jag vet inte. Jag har huvudet inställt på PSG. Jag älskar staden och laget, jag vill stanna här, säger Nene, som spelar med en mask på grund av en ansiktsskada tidigare i höst.

– Jag måste ha den i två veckor till. I början var det konstigt att spela med mask, jag andades bara genom munnen. Den stör min perifera syn lite, men när jag dyker upp på morgnarna frågar alla "var är din mask?".

I kväll möter PSG Saint-Etienne borta i kvartsfinalen i ligacupen.

Matchen sänds 21.00 i TV4 play premium