Zlatan för gammal – då ser de sin chans

Sensationella uppgifter i England i dag

FOTBOLL

För gammal för Manchester United, Chelsea och Manchester City.

Då ser West Ham (!) sin chans och räknar nu på hur klubben ska ha råd med Zlatan Ibrahimovic.

Det sensationella uppgifterna presenterar engelska tabloiden The Sun på fredagen.

”Stora saker kommer hända. Låt oss se vad. Låt oss bara säga att jag är i form för det”. De orden från Zlatan Ibrahimovic om en potentiell flytt till Premier League har fått den brittiska pressen att gå i spinn sedan PSG:s möte med Chelsea i Champions League.

Ännu mer häpnadsväckande

Svensken har de senaste veckorna placerats i mer eller mindre varje engelsk toppklubb men uppgifterna i den sensationstörstande tidningen The Sun på fredagen får ändå anses som ännu mer häpnadväckande (och osannolika?).

Tidningen skriver att Manchester City, Manchester United och Chelsea tvekar över att värva den 34-årige anfallaren på grund av hans ålder. Därför ser istället ligasjuan West Ham sin chans.

Lockar med lönen

Klubben vill värva en internationell storstjärna för att öka intresset när klubben nu ska byta arena till olympiastadion i London. West Ham hoppas att det, möjligheten till spel i Premier League, ett liv i storstaden London och en lön på motsvarande 1,4 miljoner kronor i veckan ska locka Zlatan.

The Sun beskriver också intresset som ”seriöst” och menar att West Ham redan börjat räkna på ett avtal. Ägarna David Sullivan och David Gold ser också en möjlighet att faktiskt övertyga Ibrahimovic, om vi ska tro den ofta allt annat än trovärdiga brittiska tidningen.