Afellay: Barça har kontakt med PSV

”De bästa som finns”

FOTBOLL

Barcelona kan vara på väg att göra klart med PSV:s lagkapten Ibrahim Afellay.

Manchester United, Liverpool och Arsenal har nämnts i jakten men nu bekräftar 24-åringen tidningsuppgifter att Barcelona inlett förhandlingar med PSV.

– Jag har hört att det varit kontakt med Barcelona och PSV, säger Afellay till spanska Sport.

Ibrahim Afellays kontrakt med PSV går ut efter säsongen och mittfältaren har sagt att han inte kommer att förlänga kontraktet. Nu förväntas den holländske landslagsmannen säljas i januari så att den holländska klubben inte ska förlora honom gratis i sommar.

”Vet ingenting ännu”

Tidningsuppgifter har tidigare gjort gällande att Barcelona inlett förhandlingar med PSV. Det bekräftar nu stjärnan själv.

– Jag har hört att det varit kontakt med Barcelona och PSV. Jag vet dock ingenting om min framtid ännu, säger Afellay.

Men att en övergång till den spanska storklubben lockar är ingenting 24-åringen hymlar med.

”Det bästa som finns”

– Det är en fantastisk klubb, en klubb alla känner till, ett lag som spelar väldigt attraktiv fotboll och de är det bästa som finns, säger Afellay.

Afellay hävdar dock fortsatt att han inte bestämt sig för någon klubb ännu. Mittfältaren har gjort stor succé i det holländska landslaget och ska även följas av Manchester United, Liverpool och Arsenal.

– Jag vet bara vad jag läst i tidningarna på internet, men jag vet fortfarande inte vad som händer i framtiden eftersom det finns många möjligheter.

ARTIKELN HANDLAR OM