Guidetti: Drömmer om Feyenoord igen

Foto: Scanpix.
John Guidetti i aktion i Feyenoord.
FOTBOLL

John Guidetti trivdes utmärkt i Feyenoord – anfallaren gjorde 20 mål på 23 matcher.

20–åringen återvänder gärna till Rotterdam.

– Det var som när jag såg min flickvän Sanna, kärlek vid första ögonkastet, säger Guidetti enligt Voetbal International.

Förra sommaren skrev John Guidetti på ett nytt kontrakt med Manchester City. Sedan lånades anfallaren ut till Feyenoord – där det blev succé.

Guidetti gjorde 20 mål på 23 matcher innan han åkte på en virusskada och nu har anfallaren inte spelat en match sedan den 14:e april.

Han är dock nära comeback.

– De har sagt att det börjar närma sig ordentligt, det är jävligt kul. De tror att jag kommer att vara frisk i mitten av oktober. Men man vet ju aldrig med såna här grejer, det kan ta längre tid med muskeln eller gå snabbare. Men de vill som sagt inte ta några risker förrän jag är 110 procent, sa han till Sportbladet i en lång intervju för några veckor sedan.

”Återvända till Rotterdam”

Han har kontrakt med City, men vet inte om han kommer att spela i A–laget eller B–laget, eller lånas ut när han kommer tillbaka.

En sak verkar dock säker – Guidetti vill återvända till Feyenoord någon dag.

– Med Feyenoord var det som när jag såg min flickvän Sanna, kärlek vid första ögonkastet. Jag tror att kärleken var ömsesidig, säger Guidetti till Voetbal International.

– En dag kommer jag återvända till Rotterdam. Jag njuter av mina minnen och därför vill jag återvända. Någon dag kommer jag att spela i Feyenoord. Eller bättre, jag drömmer om att spela för Feyenoord igen.

ARTIKELN HANDLAR OM