Zlatan lämnade stadion med sin hemliga flickvän

”Hon är Ibras nya fästmö”

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic har hittat kärleken igen.

Enligt italienska medier har han en ny flickvän.

Efter matchen i går väntade hon på hattrickmakaren Zlatan.

Livet leker för Zlatan Ibrahimovic. I går gjorde han sitt första italienska hattrick, hans Juventus leder ligan och han är på delad tredjeplats i skytteligan. Enligt italienska medier har han nu dessutom fått en ny flickvän.

Det är Italiens största sporttidning Gazzetta dello Sport, som är en seriös, trovärdig och högt ansedd tidning, som har uppgifterna. Gazzetta skriver i dag att Zlatan efter matchen möttes av flickvännen utanför Stadio Delle Alpi.

– Folk pratade om det, pekade på en söt brunett och sa ”där är Ibras nya fästmö”, säger en person som var på plats.

Gazzetta dello Sport skriver att medan alla flockades runt Zlatan för kommentarer och autografer väntade flickvännen på att de skulle lämna stadion tillsammans.

Liten röd mössa

”I själva verket verkade Zlatan nästan triumferande när han gick uppför garagets (på stadion) ramp med en liten väska på hjul, som han körde illa, och flickvännen som väntade på honom längst upp (på rampen) med en liten röd mössa och läppar att kyssa”, skriver Gazzetta i dag.

Enligt källor i Italien har Zlatan Ibrahimovic varit tillsammans med den aktuella kvinnan ett tag men de har varit mycket diskreta. Zlatan har skött sig exemplariskt under sin tid i Turin. Juventus spelare brukar gå ut och dansa på hetaste innestället i Turin,”Hennessy”, där spelarna har egen VIP-lounge och gräddfil i kön, liksom på ”Pickup Stylish Club” och på serie A-spelarnas favoritställe, nattklubben ”Hollywood” i Milano.

Äter på pizzeria

– Men Ibrahimovic syns nästan aldrig ute, han verkar vara väldigt skötsam, säger en källa i Turin.

Enligt italienska uppgifter har Zlatan istället föredragit stillsam middag med kvinnan som uppges vara hans flickvän på en av lagkamraten Ciro Ferraras två flotta pizzerior ”Gennaro Esposito” i Turin.

Kvinnan som pekas ut som Zlatans nya flickvän är, enligt obekräftade uppgifter, svenska och några år äldre än Zlatan. De uppges ha känt varandra länge. Aftonbladets nöjesbilaga ”Klick” skrev i fredags om hur Zlatan för några veckor sedan setts hand i hand med en kvinna vid Stureplan. Han svarade vänligt ”inga kommentarer” när han blev tillfrågad vem kvinnan var.

Jennifer Wegerup