– Han är en dum rasist

Zlatans agent Raiola och Mihajlovic i jättebråk efter skallningen

1 av 3 | Foto: CANAL PLUS
SKALLEN SOM UTLÖSTE ALLT Zlatan Ibrahimovic skallar Inter-backen Sinisa Mihajlovic i den senaste ligamatchen. Efter detta har ordkrigen mellan klubbarna accelererat dag för dag. I dag angriper Mihajlovic Zlatans agent Mina Rainola.
FOTBOLL

Zlatans agent Mino Raiola attackeras nu av Sinisa Mihajlovic.

- Raiola är bara en pizzabagare, säger Interspelaren.

- Mihajlovic är en ointelligent rasist, kontrar Raiola.

Storbråk har utbrutit mellan Inters försvarare Sinisa Mihajlovic och Zlatans agent Mino Raiola.

Efter mötet mellan Juventus och Inter i onsdags, där Zlatan lätt skallade Mihajolovic och gjorde en eftersläng mot Cordoba, stängdes svensken av i tre matcher.

Grova förolämpningar

Han riskerar nu att missa toppmötet med Milan 8 maj. Raiola har dock hela tiden hävdat att Zlatan provocerades av Mihajlovic.

- Interbacken sa saker som är för grova att upprepa, om Zlatans föräldrars religion och Zlatans mammas moral, sa Raiola i förrgår.

I går gick Mihajlovic till motattack.

Efter Inters träning dömde den serbiske försvararen, inför den samlade pressen, helt ut Zlatan Ibrahimovics agent.

- Jag kan inte längre vara tyst utan måste bemöta anklagelserna från herr Raiola, Ibrahimovics agent. En man som jag inte ens kan prata om fotboll med, sa Mihajlovic.

Han menar att Raiola och Juventus bara försöker flytta fokus från Zlatans misstag.

- Jag går inte med på att bli anklagad för saker bara för att rädda någon annan från avstängning. Såna trick fungerar inte på mig.

Sinisa Mihajlovic passar på att misskreditera Raiola rejält:

"Han är ointelligent"

- Raiola är för mig bara en duktig pizzabagare. Jag skulle gärna bjuda hem honom. Jag har en fin ugn och han kan lära mig hur man bakar pizzor.

- När jag lärt mig kan han prata med mig om fotboll och jag med honom om pizzor, säger Mihajlovic.

Mino Raiola skräder inte heller orden.

- Det bästa med Mihajlovics uttalanden är att han nu bevisar det alla redan visste: att han är ointelligent, säger Raiola till Sportbladet och fortsätter:

- Mihajlovic förnekar inte ens att han provocerat Zlatan. Han är en rasist, han har visat det förut och visar det igen. Men eftersom jag inte är som han är jag noga med att inte döma alla serber, jag är tolerant. Mihajlovic är undantaget som bekräftar regeln.

Beredd baka pizza

Raiola menar att Interbackens uttalanden är riktigt allvarliga.

- Det var inte längesen man hade krig på Balkan och så säger han sånt här. Det är allvarligt. Jag får hoppas att hans barn blir klokare än han, för fadern får redan anses förlorad.

När det kommer till pizzorna säger Raiola:

- Istället för att bemöta anklagelserna smutskastar Mihajlovic alla oskyldiga pizzabagare. Min far är pizzabagare, jag är stolt över det, det är ett fint yrke.

Raiola säger att han är beredd att baka pizza åt sin antagonist.

- Om Mihajlovic tänker om, slutar med rasismen och blir intelligent, vilket i och för sig inte är troligt. Jag kan inte baka pizza men då ska jag lära mig och så kan vi föra ett vettigt samtal.

Läs också:

Jennifer Wegerup