Zlatan tillbaka - petar konkurrenterna

FOTBOLL

LONDON

Han är tillbaka.

I dag spelar Zlatan Ibrahimovic mot Parma från start.

Fabio Capello petar Del Piero eller Trezeguet.

Foto: AP
Zlatan spelar från start.

I seriefinalen mot Milan gjorde David Trezeguet segermålet, framspelad av en alltigenom lysande Alessandro Del Piero. Men det hjälper inte. I dag är Zlatan Ibrahimovic tillbaka från sin avstängning och petar en av de två konkurrenterna.

- Det mesta tyder på att han och Del Piero spelar ihop från start. Ale är i bättre form, säger en källa i Turin till Sportbladet.

Samtidigt har Zlatan och Trezeguet fungerat bra ihop och på träningen i går var de två som bildade anfallspar. De spelade ihop hela tiden medan Del Piero fick spela i det andra laget med Zalayeta.

Trezeguet är fortfarande inte riktigt i form vilket Del Piero är.

Zlatan visade med sina två mål i en träningsmatch mot Chisola i torsdags att hans form är utmärkt. Nu måste han också visa att han är värd den plats Capello kommer att ge honom. I italienska medier har det den senaste veckan skrivits och pratats en hel del om att Juventus vunnit alla de tre matcherna - framför allt den så viktiga mot Milan - utan Zlatan.

- Det återstår fortfarande några matcher, för att vinna ligan måste vi fortsätta att spela bra hela vägen fram, säger Lapo Elkann.

Fiat-arvingen från Juventus ägarfamilj Agnelli är den ende i klubben som pratar just nu.

Juve fortsätter sin pressblockad. Klubben är nu bara tre

omgångar från ligavinst och efter all turbulens, inte minst kring Zlatans avstängning, väljer laget att sluta sig inåt i avgörandets ögonblick.

Jennifer Wegerup

ARTIKELN HANDLAR OM