Zlatan: Jag har inte haft någon anledning att hota eller köra över någon

Ibrahimovic om incidenten i Turin

1 av 2 | Foto: Magnus Wennman/Arkiv
Kommenterar bråket. Zlatan Ibrahimovic kommenterar - via Svenska fotbollförbundets informationschef Jonas Nystedt – incidenten i Turin där Kristina Kappelin känt sig hotat efter att Zlatan backat mot ett tv-team med sin bil.
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic ger nu sin syn på det uppblossade bråket med tv-journalisten Kristina Kappelin.

Till TT berättar den svenske fotbollsstjärnan hur han uppfattat situationen:

– Jag har inte haft någon anledning att hota att köra över någon med min bil, varken nu eller tidigare, säger han via Svenska fotbollförbundets presschef Jonas Nystedt.

Via nyhetsbyrån Tidningarnas Telegrambyrå förmedlar Jonas Nystedt Ibrahimovic version av incidenten utanför en restaurang i Turin där SVT-journalisten och Aftonbladet-medarbetaren Kristina Kappelin upplevt att fotbollsstjärnan hotfullt backat mot henne och ett italienskt tv-team med sin bil.

Ibrahimovic:

– Jag har inte haft någon anledning att hota att köra över någon med min bil, varken nu eller tidigare. Om någon ändå känt så har det inte varit min mening. Jag känner inte reportern ifråga, och hon presenterade sig inte för mig när hon intervjuade mig tidigare på dagen.

Juventus-stjärnan fortsätter:

– Jag kan tycka det är märkligt att en händelse som skulle inträffat i torsdags blir en nyhet flera dagar senare, men nu fokuserar vi i landslaget all kraft på matchen mot Malta.

Zlatan anlände i kväll till Göteborg för VM-kvalmatchen mot Malta på Ullevi på lördag.

– Jag ser fram emot VM-kvalet, det är viktigt att vi vinner och tar nya steg mot VM i Tyskland nästa sommar.

Anders Burström