Zlatan & Vieira nära slagsmål på träningen

Tränaren fick sära på bråkmakarna

Foto: AP
TRÄNAREN FICK STOPPA BRÅKET Zlatan Ibrahimovic och Patrick Vieira hamnade i en het ordduell på dagens träning. Endast ett snabbt agerande av tränaren Fabio Capello stoppade ett storbråk, skriver den italienska sporttidningen Gazzetta dello Sport.
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic är i blåsväder – igen.

På dagens träning rök svensken ihop med franske mittfältaren Patrick Vieira.

Endast ett snabbt ingripande av tränaren Fabio Capello stoppade ett jättebråk.

Det är den ansedda italienska sporttidningen Gazetta Gazzetta dello Sport som i dag skriver att det blev bråk på förmiddagens träning.

Zlatan Ibrahimovic och Patrick Viera, 30, blev oense om en situation på plan, där Vieira inte passade bollen till svensken i rätt läge.

Zlatan gestikulerade och visade öppet sitt missnöje och Vieira sprang då fram till svensken och började skälla tillbaka, skriver gazetta.it.

Smockan hängde i luften när tränaren Fabio Capello rusade fram och särade på bråkmakarna.

Efter en stund återupptog Juventus träningen.

Juventus har en svart vår bakom sig. Stjärnlaget från Turin försvann i Champions League-kvartsfinalen mot Arsenal och har nu – med bara tre omgångar kvar – bara tre poängs försprång i ligan, där Milan kan lura Juve på guldet.

Zlatan Ibrahimovic, 24, har stundtals fått hård kritik för att han inte längre gör mål och tränaren Fabio Capello aviserar att han kommer bänka den svenska stjärnan i söndagens match mot Siena.

Ibrahimovic har inte gjort mål i ligan sedan 18 februari (2–2 mot Messina).

Sedan dess har svensken spelat tolv matcher i ligan och Champions League utan att hittat rätt.

PeO Larsson