Nya uppgifter i Italien: Zlatan försöker sälja sin lyxlägenhet i Turin

Foto: BildBYRÅN
På väg bort? Direkt efter bråket med Vieira på träningen spekulerade italienska medier i att Zlatan vill bort från Juventus. OBS! Bilden är ett montage.
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovics framtid i Juventus tycks allt mer osäker.

Han kan nu vara på väg att lämna Turin.

Enligt italienska uppgifter ska Zlatan sälja sin lägenhet.

Efter den misslyckade säsongen med måltorka och en rad bråk spekulerar nu italienska medier allt flitigare i att Zlatan Ibrahimovic är på väg bort från Juventus. Ansedda Gazzetta dello Sport skriver i tidningen i dag att man fått uppgifter, dock obekräftade, om att Zlatans lyxvåning i Turin ska ut till försäljning.

Enligt Gazzetta är lägenheten, vid Piazza Castello, värd 18 miljoner kronor. Zlatan bor där tillsammans med sin svenska flickvän Helena Seger.

”Går inte hålla hemligt”

– När en så dyr lägenhet kommer ut på marknaden går det inte att hålla hemligt, säger en källa i Turin.

En eventuell försäljning av lägenheten behöver dock inte betyda att Zlatan ska lämna Juventus. Han kan helt enkelt vara på väg att skaffa villa eller en annan lägenhet. Men, som Gazzetta dello Sport skriver, uppgifterna förstärker de frågetecken som finns kring Zlatans framtid i Juventus.

Bänkad på söndag

De flesta italienska fotbollsexperterna tror att svensken är bänkad på söndag mot Siena. Juventus försöker dock tona ner hans bråk med lagkamraten Patrick Vieira i förrgår.

– Det finns inga problem, säger klubbdirektör Luciano Moggi.

På träningen i går skämtade Fabio Cannavaro och Alessandro Del Piero framför en grupp supportrar.

Örfilade Del Piero

Cannavaro låtsades bli arg över ett felpass, som Zlatan blivit dagen före, och han örfilade sen på skämt upp Del Piero. De två började sen gapskratta. Cannavaro försökte därpå få med sig Vieira och Zlatan och visa supportrarna att de slutit fred, men de var båda upptagna med olika övningar. Cannavaros goda humör fick dock den spända stämningen i Juve-lägret att lätta – åtminstone tillfälligt.

Jennifer Wegerup