Lagerbäck: ”Jag vill prata med honom själv”

Förbundskaptenen utesluter inte Milanoresa

FOTBOLL

Lars Lagerbäck vill tona ned betydelsen av Zlatan Ibrahimovic uttalanden i italienska sporttidningen Corriere dello Sport.

– Jag vill prata med honom själv och få veta vad han vill och vad han tycker, säger förbundskaptenen till TT.

Zlatans uttalanden i Corriere dello Sport har inte fått Lagerbäck att ändra åsikt om behovet av ett möte, säger han till TT.

– Jag vill inte kommentera ett tidningsuttalande. Jag vill prata med honom själv och få veta vad han vill och vad han tycker, innan jag börjar kommentera det han har sagt, säger han.

Lagerbäck utesluter därmed inte resan till Milano.

”Kan vara vinklat”

– Jag har ingen aning vad framtiden bär i sitt sköte, utan jag vill komma i kontakt med Zlatan först. Än har jag inte fått det, säger Lagerbäck till TT.

Förbundskaptenen säger till TT att han inte talat med Ibrahimovic sen innan matchen mot Egypten och att han inte vet om han ska ta Zlatans uttalanden i Corriere dello Sport på allvar.

– Ingen aning, det är en italiensk tidning som inte jag känner till, enligt den information jag har. Och jag vet att ofta kan det vara vinklat och inte stämma hundraprocentigt. Jag vill höra det från hans egen mun innan jag kommenterar det ytterligare, säger Lagerbäck till TT.

David Nannini Nilsson