Zlatans och Helenas kärlekssaga

Så möttes fotbollssveriges hemligaste par

Foto: scanpix
en omskriven kärlekssaga Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har sedan deras förhållande blev känt varit ett hett villebråd för pressen.
FOTBOLL

Länge höll de sitt förhållande hemligt.

Först i juni förra året kunde Aftonbladet avslöja att Zlatan de senaste tre åren hade varit tillsammans med den elva år äldre Helena Seger.

– Det var Zlatan som raggade upp Helena. Han tyckte att hon var snygg och väldigt sexig, berättade en av Zlatans vänner då för Aftonbladet.

Paret hade då varit tillsammans i tre år. De träffades i Malmö och blev kära. Efter det började de stundtals leva ihop som sambos.

Helena, 36, och Zlatan, 24, var försiktiga med sin kärlek så de inte skulle bli avslöjade. Men de var många gånger nära att upptäckas. Grannarna blev vana vid att då och då se paret gå ut tillsammans och rasta Helenas lilla mops. När hon bodde hos Zlatan i Holland var de när att avslöjas och under EM i Portugal 2004 satt hon på vip-läktaren. Senare uppgav italienska medier att Helena såg alla Zlatans matcher i Italien, iklädd stora solglasögon och keps i ett försök att dölja sin identitet.

Bartender och modell

Det var i Italien som paret började leva öppet tillsammans på lyxhotellet Le Meridien i Turin. Men inte ens de närmaste vännerna kände helt och hållet till relationen.

När Helena avslöjades som Zlatans hemliga flickvän, blev intresset från medier och fans stort. Vem var tjejen som vunnit fotbollshjältens hjärta?

Helena är född i Lindesberg och flyttade som 17-åring till Malmö. Hon har bland annat arbetat som bartender, varit modell, butikschef på JC, marknadsförare på Malaco, Swedish Match och Fly me.

Helena och Zlatan har varit ett par länge nu. Under torsdagen fick de en son. Enligt källor är det bara en tidsfråga innan de också gifter sig.

Bildextra

Läs mer

Tidigare artiklar:

Susanna Vidlund