"Att vara pappa är det samma som att vara stjärna"

Läsarna grattar Zlatan till papparollen

FOTBOLL

Läsarnas grattishälsningar strömmar in, och många hoppas på två saker: att Zlatans fotbollsgener gått i arv till lille Maximilian - och att Zlatan snart känner sig redo för att spela med landslaget igen.

Här följer några av de många gratulationsmejlen.

Grattis Zlatan och Helena. Mycket bra namnval! Hoppas allt kommer går bra och att sonen tar över efter pappa om 20 år:) Med vänlig hälsning Daniel Andersson.

Grattis Zlatan och Helena till eran förstfödda! Ps. Zlatan kom tillbaka till landslaget, du behövs! Mvh Alex.

Vad mer kan man säga än ett fantastiskt stort grattis? Med så vacker mamma och så begåvad pappa så förstår man att det är ett underbart barn ni fött? Grattis från hela Norrland. //Sanna Backman. Ps Zlatan.. stå på dig, vänta till du känner dig redo att spela i landslaget igen?. (för jag hoppas att det blir?) Ds.

Grattis Zlatan till papparollen!! Äntligen så finns de någon som kan ta över kung platsen när du stiger ner från tronen!! Mvh Mårtenzzon

Grattis Zlatan, att vara pappa är det samma som att vara stjärna, man är en förebild. Fortsätt som Du är, vi har inte haft någon större artist sedan Kurre Hamrin.

//A.N. Visby.

Vi struntar i vad en del tidningar skriver – du är bäst! Stort grattis till sonen och varma lyckönskningar om framtiden!

//Fam Berndt/Henriksson, Halmstad.

Lär dig byta blöjor fort, och börja spela i landslaget igen. //Hälsningar CS.

Grattis din egoist!!! //Kimmo.

HURRA! STOOOR GRATTIS! Hoppas ni får ett fint liv tillsammans med eran lilla son. Jag är en av dina sora fans! Grattis igen =D

// Fatma 12 år.

Hej Zlatan och Helena! Ett stort grattis till er och er nyfödda son. Hoppas att ni får vara i fred från alla nu ett tag framåt. Än en gång GRATTIS......... mvh Roger.

Karin Henriksson