Roberto Mancini rasande på Inters läkare över Zlatan

FOTBOLL

Inters läkare Franco Combi stoppade Zlatan Ibrahimovic från ligaspel – och gjorde Roberto Mancini rasande.

Nu säger Inters presschef Andrea Butti att Zlatan mår bättre och att han ska vara med på den ordinarie träningen imorgon.

Foto: AP

Inters läkare Franco Combi stoppade Zlatan Ibrahimovic från spel i gårdagens ligamatch efter att anfallaren skallat ihop med en Sampdoriaspelare för två veckor sedan.

Tidningen La Repubblica skrev igår att beslutet gjorde Inters tränare Roberto Mancini rasande.

– Jag hoppades att han skulle kunna spela efter 15 dagars vila. I Genua märkte vi ingenting, tvärtom. Efter att han blivit skallad spelade han till och med bättre, sa Mancini i förrgår.

Konflikt i Inter

La Repubblica skriver att konflikten mellan Roberto Mancini och läkaren Franco Combi är välkänd i Inter, och att gårdagens bråk bara är det sista kapitlet i konflikten.

På gårdagens presskonferens efter vinsten mot Chievo var Mancini fåordig om svenskens hälsotillstånd.

– När han kommer tillbaka? Fråga doktorn, jag vet inte. Jag hoppas att han kan spela på söndag, sa Mancini enligt Gazzetta dello Sport.

Inters presschef Andrea Butti säger idag att Zlatan mår bättre:

– Han mår bra, imorgon kommer han att vara med på träningen. Vi vet inte när han kommer att kunna spela igen, men han mår bra. Igår hade han inte tränat på tio dagar, det är naturlig att han inte kunde spela, säger Andrea Butti till Aftonbladet.se.

David Nannini Nilsson