Maldini satsar ett år till

Skriver på i veckan

FOTBOLL

Paolo Maldini, 39, är inte beredd att lägga skorna på hyllan ännu. Snart skriver han på för ytterligare ett år med Milan.

I mars antydde Paolo Maldini att han trots allt skulle fortsätta sin fantastiska karriär. Milan-legenden hade dessförinnan sagt att den här säsongen skulle bli den sista. Nu skriver Corriere dello Sport att Maldini kommer att skriva på för ytterligare ett år.

– Den här veckan kommer jag att träffa Adriano Galliani (Milans vice-president) för att skriva på ett nytt kontrakt, ska Maldini ha sagt enligt tidningen.

I en tidigare intervju på Milans hemsida förklarade Maldini sina tankar inför en eventuell fortsättning.

– Mitt beslut hänger framförallt på min fysiska kondition, som är bättre än i början av säsongen. De andra spelarna, laget och coacherna har frågat mig om jag kan fortsätta ännu ett år, men det hänger på om jag känner att jag fortfarande har viljan att spela fotboll.

Milan, som ligger femma i ligan, riskerar att missa Champions League-spel kommande säsong. Inför sista omgången på söndag skiljer två poäng upp till Fiorentina. Milan möter Udinese och Fiorentina möter Torino.