I morgon blir Mourinho klar för Zlatans Inter

”Det är klart att han ser vad ”Ibra” går för”

FOTBOLL

Enligt italienska uppgifter tar Jose Mourinho över Inter nästa säsong.

Men Zlatan Ibrahimovic har inget att oroa sig för.

– Jag tror inte att Ibrahimovics position hotas av en ny tränare, säger Andrea Elefante på Gazetta Dello Sport.

José Mourinho tar över Inter, enligt hans egna SMS.

Ryktena har surrat länge. Enligt Gazzeta dello Sport blir det på måndag klart att Jose Mourinho tar över Zlatan Ibrahimovics klubb Inter.

Sms till Essien

Den portugisiske demontränaren ska ha skickat ett sms till Chelseas Michael Essien efter Champions league-finalen i onsdags.

– Michael, ni är alla stora spelare oavsett för lusten mot Manchester United. På måndag skriver jag på för Inter och jag hoppas att du en dag kommer till Inter, ska det enligt tidningen ha stått i sms:et.

Zlatan har länge varit en av Roberto Mancinis favoritspelare, men hans status i Inter ändras inte av att klubben får en ny tränare.

– Han är inte bara den han är rent spelmässigt. Numera är han också en del av Inters arv, av Inters själ, säger Andrea Elefante.

Talas om nyförvärv

Om Mourinho skulle ta över har det redan flaggats för nyförvärv. Det är känt att han gillar spelarna från tiden i Chelsea.

– Alla vet att om ”Ibra” bara är frisk så spelar han alltid från start i Inter. Mourinho är dessutom en skicklig person som förstår sig på fotboll så det är klart att han ser vad ”Ibra” går för, oavsett vilka spelare han, om han nu kommer, plockar med sig, säger Andrea Elefante.