Romas kris fortsätter

Fck bara en poäng efter självmål av Cicinho

FOTBOLL

Romas kris fortsätter.

Laget såg ut att ta säsongens första borta-seger mot Bologna när högerbacken Cicinho satte bollen i eget mål på stopptid.

– Han är mycket ledsen och behöver uppmuntran, säger tränaren Luciano Spaletti.

Totti gav Roma ledningen.

Roma, som inlett serien katastrofalt och hade fyra raka bortaförluster inför gårdagens match, såg ut att gå mot en trepoängare mot Bologna efter att Francesco Totti gett laget ledningen i den 68 minuten – legendarens 400:e Serie A-match.

Men på stopptid kom kallduschen. Cicinho, som gjort en strålande match och legat bakom en hel drös chanser, nickade spektakulärt in bollen i eget mål efter ett inlägg av Bolognas Di Vaio, till synes helt oattackerad.

– Jag tycker att Cicinho gjorde en bra match, i det här fallet missbedömde han var han stod i förhållande till målet. Han är mycket ledsen och behöver uppmuntran, säger Spaletti enligt klubbens hemsida.

17:e plats i tabellen

Roma har bara tagit åtta poäng på 10 matcher och ligger på en usel 17-plats i Serie A-tabellen, en poäng före Bologna, där Sinisa Mihajlovic gjorde sin tränardebut.

– Ett lag som Roma kan inte skylla på skador. Vi hade också fyra-fem spelare borta som gjort skillnad, sa serben efteråt.