Drogba kan bli Zlatans lagkamrat

Ivorianen flyttar i sommar

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic kan få en ny anfallskompis till nästa säsong.

Enligt italienska medier är Didier Drogba högaktuell för Inter.

Brassen Adriano kan gå åt motsatt håll.

Foto: GLYN KIRK
Drogba kastar ett mynt – det står honom dyrt.

Ända sedan Jose Mourinho tog över Inter har det ryktats om att spelare från Chelsea skulle följa honom till Milano. Frank Lampard valde att förlänga sitt kontrakt med Londonklubben och därmed dog det ryktet. Didier Drogba har också kopplats samman med Inter och nu kan en övergång bli aktuell. Enligt italienska medier ska anfallaren ha setts på en restaurang med sin agent Jorge Mendes och Interdirektören Marco Branca.

Avstängd i tre matcher

Övergången ska i sådana fall bli aktuell först efter säsongen. Drogba har haft en lite tuff säsongsstart i Chelsea. Skador har stört honom och nyligen blev han avstängd i tre matcher efter att ha kastat tillbaka ett mynt i samband med ligacupmatchen mot Burnley. Möjligen känner Chelsea också att det är lättare att släppa Drogba nu när Nicolas Anelka har fått det att lossna. Fransmannen leder skytteligan och har gjort stor succé.

Någon flytt redan till januari tycks dock inte vara aktuell. I stället handlar det om sommaren, enligt Channel4.com. Enligt vissa uppgifter ska brasilinaren Adriano vara på väg åt motsatt håll.

ARTIKELN HANDLAR OM