Didier Drogba blir inte Zlatans nye lekkamrat

Mourinho: ”Noll procent chans att han kommer till Inter”.

Foto: LUCA BRUNO
José Mourinho.
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic, 27, kan glömma att få Didier Drogba, 30, som anfallspartner.

– Det är noll procent chans att han kommer till Inter i januari, säger Inters coach Jose Mourinho.

Ivorianske anfallaren Didier Drogba var en av Mourinhos första värvningar när han tillträdde som Chelseas manager i juli 2004. Senaste månaden har uppgifter framkommit att Drogba träffat representanter från Inters styrelse och att Drogba lämnar Chelsea för den italienska mästarklubben innan transferfönstret stänger.

”En av mina favoriter”

Men de uppgifterna dementeras nu av Jose Mourinho.

– Om det en vacker dag är så att Drogba känner sig färdig med Chelsea – som är en klubb jag älskar – och vill bort så är han min man oavsett om jag är Inters coach, Gamba Osakas coach eller Red Bulls coach, säger Mourinho till Sky Sports.

– Han är en av mina favoriter. Oavsett vilken klubb jag är i är dörren alltid öppen för honom. Men nu är han Chelsea-spelare, en väldigt bra spelare, och för tillfället är det noll procent chans att han kommer till Inter i januari.

Mourinho säger också att han inte har några planer på att göra sig av med skandalspelaren Adriano, som nyligen kom berusad till en träning.

Enligt Corriero dello Sport uppges dock brasilianska Flamengo vara på jakt efter Adriano, 27, efter att klubben nobbats av förre Milanspelaren Ronaldo, 32.

ARTIKELN HANDLAR OM