Här är de hetaste ryktena i Italien

1) Sergio Agüero

FOTBOLL

Från Atlético Madrid till Inter. I topp även här. Inter-ryktena har funnits länge. Och trots att Barcelona sägs leda racet är inget bestämt.

2) Fabio Cannovaro

Från Real Madrid till Napoli. Enligt spansk media kan försvarslegenden återvända till sin moderklubb och bilda mittlås med brorsan Paolo.

3) Didier Drogba

Från Chelsea till Inter. En följetong i rykten. Kommer den urstarke ivorianen återförenas med José Mourinho?

4) Florent Malouda

Från Chelsea till Juventus. Den vindsnabbe yttern har haft svårt att övertyga i England. Juventus sägs vara intresserat, uppger italiensk media.

5) Diego

Från Werder Bremen till Juventus. Spelgeniet har redan erövrat Bundesliga. Kan vara på väg till Juve som söker kreativitet på mittfältet.

6) Elano

Från Manchester City till Lazio. ”Svennis” favorit från tiden i Manchester har haft en jobbig säsong. Nu ryktas Lazio rycka i brassen.

7) William Gallas

Från Arsenal till Milan. Den förre lagkaptenen har haft det struligt i Arsenal. Italienska medier placerar honom i Milan.

8) Royston Drenthe

Från Real Madrid till Juventus. Den 21-årige vänsteryttern rapporteras i spansk press vara på väg till Juventus för att ersätta den 36-årige Pavel Nedved.

9) Hernan Crespo

Från Inter till Roma. Argentinaren har redan avverkat Parma, Lazio, Milan och Inter. Nu ryktas det om nästa italienska storklubb.

10) Daniel Agger

Från Liverpool till Milan. Den tungt ålderstigna backlinjen i Milan behöver föryngras. Den 24-årige Agger kan vara lösningen.

Sportbladet