Fansen kastade tillbaka tröjan

Totti: Jag är sårad

FOTBOLL

Francesco Totti må vara Gud för flertalet Romafans. Men de mer hårdföra supportrarna verkar inte uppskatta lagets ikon och kapten lika mycket.

Efter två mål i 3-1-segern mot Fiorentina slängde matchhjälten upp sin tröja på läktaren. I efterhand fick en besviken Totti höra att fansen kastat tillbaka tygstycket på plan.

Foto: AP
Totti gjorde två mål mot Fiorentina. Men efter matchen kastade fansen tillbaka hans tröja.

Matchtröjan med nummer tio på ryggen är helig för de allra flesta Romafansen. Att italienaren fick tröjan tillbaka efter uppvisningen mot Fiorentina chockar spelaren.

– Jag såg det inte själv, men jag önskar att jag hade gjort det... Jag fick reda på att de kastat tillbaka den på plan av en vän. Och det sårar mig. Vi får se om jag kastar den igen, säger han till Corriere dello Sport.

Supporterfalangen Ultras har i efterhand enligt Goal.com sagt att gesten inte var menad direkt mot Totti utan som en markering mot lagets svaga säsongsinledning.

– Men jag fattar ändå inte, säger Totti.

Samtidigt kommer uppgifter om att Romastjärnans fru Ilary Blasi försökt övertala sin man att återvända till landslaget och spela VM nästa år.

– Äh, hon vill bara ha lite semester i Sydafrika, skojar Totti.