”Vill spela i Italien och chanserna är goda”

Förre agenten: Milan är intresserade

Foto: AP
FOTBOLL

Gareth Bale har varit ett av höstens största utropstecken i Premier League.

Nu säger 21-åringens förre agent att Real Madrid, Juventus, Inter och Milan vill köpa Tottenhams stjärna.

– Bale vill spela i Italien och jag tror att det finns en stor chans att det händer, säger Peppino Tirri till Il Sussidiario.

Gareth Bale har varit en av anledningarna till Tottenhams succéartade höst i Premier League. Det har väckt stort intresse bland övriga klubbar i Europa.

Tror på Italien

Walesarens förre agent Peppino Tirri avslöjar nu att fyra internationella klubbar är heta i jakten på 21-åringen.

– Jag kan bekräfta att Juventus är intresserade, men då talar vi snarare om juni och definitivt inte januari. Milan och Inter har också visat intresse eftersom Bale skulle vilja spela i Italien snart. Jag skulle säga att chanserna är goda att det kommer att hända men mer troligt i juni eftersom det är väldigt svårt för de italienska lagen att få honom under det här transferfönstret, säger Tirri till Il Sussidiario.

Real jobbar hårt

Men de italienska lagen har skarp konkurrens. Enligt agenten vill José Mourinho få över walesaren till Madrid redan under januari.

– Real Madrid är den enda klubben som är kapabel till att värva Bale i januari, de jobbar också väldigt hårt för att det ska hända. José Mourinho har ögonen på honom och vill ta honom direkt, om det inte går kommer förhandlingarna att fortsätta i juni.

ARTIKELN HANDLAR OM