Stjärnan bröt näsan på servitör

Nu kan skandalspelaren sparkas från Fiorentina

FOTBOLL

Skandalspelaren Adrian Mutu är i trubbel igen.

Rumänen, som varit avstängd i nio månader för att ha testat positivt för dopning, anklagas nu för att ha misshandlat en servitör.

– Det är väldigt allvarligt och vi väntar på polisens rapport, säger Andrea Della Valle i Fiorentinas ledning till Sky Sport Italia.

Foto: AP

Om en vecka skulle Adrian Mutu göra comeback efter att ha avtjänat nio månaders avstängning för att ha testat positivt för dopning. Nu kan 31-åringen istället sparkas av Fiorentina.

Bråkade om notan

En servitör anklagar stjärnan för att ha misshandlat honom. Enligt italienska uppgifter var parterna inte överens om notan varpå Mutu ska ha slagit servitören i ansiktet två gånger så att hans näsben knäcktes.

Rumänen ska sedan ha fortsatt misshandeln med sparkar när mannen fallit till marken.

– Jag träffade Mutu kort i morse men jag kan inte säga vad jag sa eftersom det här är en familjekanal, säger Fiorentinas starke man Andrea Della Valle till Sky Sport Italia.

”Det är en skam”

Klubben inväntar nu polisrapporten innan de går vidare med eventuella sanktioner mot Mutu.

– Det är en skam och det här är en svår tid för klubben så vi hade verkligen kunnat klara oss utan det här. Det här är inte heller första gången sen här sortens händelser inträffar, men det har aldrig varit så här allvarligt tidigare. Men utredningen pågår fortfarande.

Kommer Mutu få en till chans?

– Vi måste vänta 48 timmar, sedan kommer vi att agera på ett bestämt sätt. Som vi alltid har gjort.

Mutu har tidigare under sin karriär fått sparken av Chelsea sedan han åkt dit för att ha missbrukat kokain.

ARTIKELN HANDLAR OM