Anklagar klubben för utpressning

”Han känner sig förrådd”

FOTBOLL

Antonio Cassano får sparken av Sampdoria med omedelbar verkan efter att ha förlämpat klubbens president.

Nu anklagar stjärnans agent Sampdoria för att ha utövat utpressning mot 28-åringen.

– De sade ”Cassano du måste skriva på, annars läcker vi hela historien”, säger agenten Giuseppe Bozzo till tidningen Secolo XIX.

Antonio Cassano nobbade president Riccardo Garrones önskan om att medverka på en middag. Stjärnan ska sedan ha förolämpat presidenten grovt när Garrone ville ha en ursäkt och får nu sparken av klubben.

”Vill göra sig av med honom”

Stjärnans agent är i sin tur rasande på Sampdoria.

– Helt ärligt så kan jag inte förstå logiken i hela den här affären. Den enda förklaring jag kan komma på är att Sampdoria vill göra sig av med Antonio. Om det här är deras sätt att göra det på, säg det rakt ut,Giuseppe Bozzo till tidningen Secolo XIX.

Bozzo anklagar nu Sampdoria för att ha försökt tvinga Cassano att skriva på en färdigskriven ursäkt och därigenom rädda klubbens ansikte.

”Han är förtvivlad”

– Det är ett dokument som är helt ologiskt och som skulle ha gått till klubbens styrelse för att bekräfta att president Garrone fått en formell och officiell ursäkt från spelaren. Jag är inte emot dokumentet som sådant, men jag protesterade mot deras sätt. De sade åt Cassano att ”du måste skriva på, annars läcker vi hela historien.

Antonio Cassano har själv vägrat att kommentera affären. Men enligt agenten känner sig stjärnan sviken.

– Han är väldigt nere, deprimerad och förtvivlad. Just nu är Antonio upprörd och splittrad. Antonio har gett så mycket till Sampdoria och är väldigt knuten till laget, men nu känner han sig förråd, säger agenten Giuseppe Bozzo.

ARTIKELN HANDLAR OM