”Jag vill spela med Zlatan”

Backen nobbade United och Real

Foto: AP
FOTBOLL

Taye Taiwo är en av spelarna som förstärker Milan i sommar.

Nu berättar Marseille-backen varför han nobbade intresse från bland annat Premier League för den italienska ligasegraren.

– Milan är en av de mest prestigefyllda klubbarna i världen, som Manchester United och Chelsea, säger Taiwo till Football Italia.

Enligt brittisk och fransk media var Real Madrid, Chelsea och Manchester United intresserade av Taye Taiwo. 26-åringen lämnar Marseille gratis i sommar men valde nyligen bort intresset från Spanien och England för att istället skriva på för italienska Milan.

”Kommer jobba hårt”

– Milan är en av de mest prestigefyllda klubbarna i världen, som Manchester United och Chelsea, säger Taiwo till Football Italia.

Det fanns också en sak till som lockade i Milan. Eller snarare tre.

– Jag ser verkligen fram emot att spela tillsammans med Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato och Clarence Seedorf. Jag kommer att jobba hårt varje dag och sedan får coachen bestämma när och hur han vill använda mig.

”Är inte rädd”

Taiwo är inte något av världens mest kända namn inom fotbollen men 26-åringen, som imponerat stort i Marseille, räds inte den nya utmaningen.

– Jag var ingen när jag kom till Marseille heller, men jag har lyckats bevisa något. Jag är inte rädd för att spela för Milan.

ARTIKELN HANDLAR OM