”United lägger bud på Sneijder”

Ferguson förbereder
bud på Inter-stjärnan

FOTBOLL

Wesley Sneijder vill stanna, men Inters nye coach kan tänka sig att sälja.

Nu uppger brittiska Daily Mirror att Manchester United är villiga att ge 360 miljoner för den holländske landslagsmannen.

Ricky Alvarez. Det är namnet på spelaren som kan ha bestämt Wesley Sneijders framtid i Inter. Så spekulerar åtminstone den brittiska tidningen efter att Inter nu gjort helt klart med spelaren från de argentinska mästarna Velez Sarsfield.

Inters nye tränare Gian Piero Gasperini har tidigare sagt att klubben haft för avsikt att behålla Sneijder, men.

– Vissa spelare kanske behöver byta position på planen, som Sneidjer, men han kan också hamna på marknaden, sa Gasperini efter att ha annonserat sitt nya spelsätt 3-4-3.

Närmar sig 1 miljard

Något som öppnar dörren helt för Manchester United som varit på jakt tillsammans med Chelsea under en längre tid.

Enligt Mirror Football så förbereder Sir Alex Ferguson att lägga 35 miljoner pund, närmare 360 miljoner kronor för 27-årige mittfältaren.

Men holländaren själv har flera gånger uttryckt sin vilja att stanna i Milano.

– För tillfället är jag väldigt lycklig här och jag förstår inte varför jag skulle lämna då, sa han till Corriere dello Sport.

Ferguson har redan spenderat över en halv miljard med värvningar som David De Gea, Phil Jones och mittfältaren Ashley Young. Men efter Paul Scholes pensionering lär det fortfarande finnas luckor att fylla på mitten enligt skotten.

ARTIKELN HANDLAR OM