Besked om Milans framtid dröjer

Framträdande ställs in efter dödsfall i Afganistan.

Foto: Scanpix
Silvio Berlusconi skulle ha haft ett framträdande idag om Milans framtid, men det ställs nu in efter dödsfallet i Afghanistan.
FOTBOLL

I dag skulle han avslöja sina framtidsplaner för Milan.

Men efter att soldaten Roberto Marchini, 28, dödats i Afghanistan ställer Silvio Berlusconi in sitt framträdande på Milanello.

Fem miljarder kronor. Så mycket tvingas Silvio Berlusconis bolag Fininvest böta efter mut- och korruptionsaffärer i början av 1990-talet. Det riskerar att drabba Milan hårt, utan Berlusconis pengar får de svårt att köpa in sin Mr X i sommar, och det spekuleras i att den italienske premiärministern är på väg att sälja klubben.

I dag skulle han ha avslöjat sina planer, när Milan inleder säsongen med ett träningspass och presentation på Milanello. Men i sista stund ställde Berlusconi in sitt framträdande, efter att en italiensk soldat tidigt i morse dödats i Afghanistan.

28-årige Roberto Marchini skulle ha återvänt till Italien i dag, men under sitt sista uppdrag dödades han av en vägmina. Han blev det fyrtionde italienska dödsoffret i Afghanistan.