Milanbossens utspel: Cassano är för tjock

Galliani kräver att stjärnan går ned i vikt

Foto: AP
FOTBOLL

Målsumpare mot Bayern München och ständiga rykten om en flytt.

Nu sågas Antonio Cassano av Milanchefen Adriano Galliani.

– Han måste gå ner i vikt.

Inledningen i Milan var en succé, men Antonio Cassano fick under våren tillbringa mer tid på bänken än på planen. Det har lett till rykten om att Milan vill använda anfallaren som byte för att få loss sin Mr X.

”Måste gå ner i vikt”

Under försäsongen har Cassano startat samtliga tre matcher, men också sett otränad ut. Mot Bayern München i förrgår missade han grovt efter att Zlatan Ibrahimovic frispelat honom, och klagomål börjar nu höras angående hur han har skött sommarträningen.

– Cassano är en stor talang, men han måste gå ner i vikt, säger Adriano Galliani till Sky Sport.

Det har ryktats att anfallaren kommer att släppas till Fiorentina, för att Milan ska få loss deras förre lagkapten Riccardo Montolivo.

Jagar Mr X

– Det är möjligt. Men vi har en mycket bra relation med Della Valle-familjen och vi vill inte skapa några problem, säger Galliani, och kommenterar sen de övriga namnen det ryktats om.

– Fabregas kostar utomjordiska summor. Schweinsteiger? Han är Bayerns stjärnspelare. Kaká? Skullle vara jättedyrt att ta tillbaka honom.

Milan har jagat en Mr X hela sommaren, med Galliani som ivrig påhejande med ständiga ledtrådar. Ett eventuellt köp kommer dock inte att ske förrän under slutet av transferfönstret.