Patos kärleksaffär har skapat spricka i Milan

”Vet inte vad han gett sig in på”

Foto: AP
FOTBOLL

Alexandre Patos kärleksaffär med ägaren Silvio Berlusconis dotter har skapat en spricka i Milans omklädningsrum.

Det skriver Corriere della Sera som talat med en anonym spelare i truppen.

– Ingen här har varit med om något liknande, säger spelaren.

Alexandre Pato gick nyligen ut och kritiserade tränaren Massimiliano Allegri efter bristande speltid. Nu skriver tidningen Corriere della Sera att 22-åringens gjort sig impopulär i laget på grund av sin kärleksaffär med Barbara Berlusconi.

Sitter i styrelsen

– Han vet inte vad han gett sig in på, säger en anonym spelare till Corriere della Sera.

Berlusconi sitter själv i Milans styrelse och är dotter till ägaren Silvio Berlusconi. Enligt den italienska tidningen är Patos lagkamrater obekväma med situationen att ha ägarens svärson i omklädningsrummet.

”Trodde jag skulle få bindeln”

– Ingen här har varit med om något liknande, säger lagkamraten.

Patos brasilianska lagkamrater uppges knappt ha kontakt med 22-åringen längre och även tränare Allegri har markerat mot stjärnan. När Milan saknade sex veteraner och tvingades utse en ny lagkapten i matchen mot Chievo den 27 november frångick Allegri klubbens policy att välja den som spelat längst i Milan (vilket skulle varit Pato) och gav istället bindeln till Thiago Silva.

– När jag kom till omklädningsrummet trodde jag att jag skulle få bindeln så jag blev förvånad. Men jag är inte besviken eftersom bindeln gick till en vän och landsman, har Pato tidigare sagt.