Pogba: Conte är tuffare än Sir Alex

Franske talangen slarvade med tider förra veckan

Pogba ber om ursäkt
FOTBOLL

Paul Pogba, 19, har tagit Italien med storm sedan flytten från Manchester United.

Men i helgen stod han utanför truppen efter att ha varit sen till träningar i förra veckan.

– Jag ber om ursäkt för att jag visat bristande respekt, säger fransmannen.

I en intervju med Tuttosport berättar Paul Pogba, 19, att Antonio Conte är hårdare än hans tidigare tränare, Sir Alex Ferguson.

– Tränaren (Conte) är hårdare än Ferguson under träningarna. Han kräver full fokus och det gillar jag. Det är det enda sättet att bli framgångsrik, säger Pogba till Tuttosport.

Pogba, som lämnade Manchester United för Juventus inför säsongen har charmat Italien under sin första månader i klubben. Två mål har fransmannen hunnit med och rubrikerna har inte väntat på sig.

Ber om ursäkt

I förra veckan skapade han dock rubriker av fel anledningar när han var försenad till två träningar. Förseningarna ledde till att han stod utanför truppen när Juventus mötte Pescara i helgen. Nu ber Pogba om ursäkt samtidigt som han lovar att det aldrig kommer att hända igen.

– Det var fel av mig och jag är ledsen för det som inträffat. Jag ber om ursäkt för att jag visat bristande respekt mot mina lagkamrater och Conte. Jag inser att jag gjorde fel, och jag tänker göra mitt yttersta för att se till att jag inte upprepar misstaget. Jag kommer inte att vara sen i framtiden, säger Pogba.

Juventus möter härnäst Lazio hemma på Juventus Stadium på lördag. Det återstår att se om Pogba kan få tillbaka sin plats i truppen till dess.

ARTIKELN HANDLAR OM