Balotelli: ”Jag vill ha Ibrahimovic”

Foto: SCANPIX
Mario Balotelli.
FOTBOLL

Mario Balotelli, 22, trivs utmärkt i Milan.

Anfallaren har bara en önskan.

– Jag vill att Ibrahimovic återvänder till Milan, säger han till Mediaset enligt AC Milan News.

I slutet av januari blev det klart att Mario Balotelli lämnar Manchester City för Milan. Ett val han var mycket nöjd med.

– Jag tillhörde att annat lag så jag kunde inte gå till Milan men så fort jag fick chansen sprang jag hit. Jag har vetat att jag skulle gå hit en tid, oavsett vad de engelska tidningarna påstår, sa han då.

Och när Balotelli trivs, så levererar han.

”Vi behöver förstärkningar”

Den 22-årige anfallaren var bra i Milan under våren och hjälpte klubben att nå en kvalplats till Champions League. Han är också nöjd med laget, även om han önskar att en före detta Milan-spelare skulle återvända till klubben.

– Vi är ett bra lag, men vi behöver förstärkningar för att kunna slåss i Europa, säger han till Mediaset enligt AC Milan News.

– Vilken spelare jag vill att Milan ska värva? Det kan jag inte säga. Att Milan kanske värvar honom om jag säger det? Okej, jag vill att Ibrahimovic återvänder.

”Kommer att driva med honom”

Juventus vann titeln i Italien i vårs efter en imponerande säsong. Balotelli räds dock inte ”den gamla damen”.

– Jag har respekt för alla, men jag är inte rädd för någon. Tevez är min vän och jag sa till honom att komma till Milan, men han lyssnade inte på mig. Han gick till Juventus i stället, det är sånt som händer. Jag kommer att driva med honom när vi träffas på planen, säger Balotelli.

– Stephan El Shaarawy? Jag skickade ett meddelande till honom och frågade hur mötet med Galliani (Milans vd) gick. Han sa till mig att han stannar, och jag sa till honom att han hade löst det bra. Jag är glad att han stannar.