”Mario riskerar att bli som Adriano...”

Foto: TT
Balotelli och Adriano.
FOTBOLL

Mario Balotelli har haft det tungt i Liverpool.

Enligt hans före detta tränare Roberto Mancini är hans karriär nog snart slut.

– Mario riskerar att gå samma öde till mötes som Adriano, säger Mancini enligt Corriere della Sera.

Foto: TT
Roberto Mancini.

José Mourinho, en av världens mest ansedda tränare, har erkänt att Mario Balotelli är den svåraste spelaren att ha att göra med. Roberto Mancini har haft flest år på sig att få fart på italienarens karriär utan att lyckas.

”Har inte hört från Mario”

50-åringen, som är tillbaka i Inter, har tränat Balotelli i både Inter och Manchester City. Han är orolig för 24-åringens framtid.

– Jag har inte hört från Mario sedan vi jobbade tillsammans i Manchester City, säger Mancini till Corriere della Sera enligt Liverpool Echo.

– Han var fortfarande ett barn när vi jobbade tillsammans i Inter. Han gjorde allting jag sa till honom och han uppförde sig även bra i City. Allting har gått utför sedan han lämnade City. Jag trodde att han skulle göra det bra i Milan, men det gjorde det inte.

”Hoppas att han vaknar upp”

Mancini är rädd att Balotelli snart har förstört sin karriär totalt, och jämför med brassen Adriano som managern hade i Inter mellan 2004-2008.

– Mario riskerar att gå samma öde till mötes som Adriano. Jag hoppas att han vaknar upp en morgon och inser att han håller på att kasta bort allting, säger Mancini.

ARTIKELN HANDLAR OM