Skickade hem Totti efter hårda kritiken

Foto: TT
Totti inte nökd med behandlingen från Spalletti
FOTBOLL

Francesco Totti sågade Romas nya tränare Luciano Spalletti i går och har hotat att lämna klubben – efter 23 år.

"Jag kan inte ha det så här", sa han.

Tränaren svarade med att skicka hem 39-åringen från dagens träning.

Francesco Totti, 39, är en av Romas största spelare genom tiderna och debuterade redan som 16-åring.

Han och nya tränaren Luciano Spalletti verkar däremot inte dra jämt och i går gick legendaren ut med hårt kritik efter sin nästan obefintliga speltid.

– Jag kan inte stanna i Roma på det här sättet. Det gör ont att sitta på bänken. Jag förstår att jag spelar mindre i den här åldern, men att avsluta karriären så här är inte bra för mig eller vad jag har gjort för Roma. Jag kräver mer respekt än så, sa han till RAI.

Frostigt med Spalletti

– Min relation med Spalletti? Vi säger god morgon och god kväll, inte mer än så. Han har sagt fina saker om mig i tidningarna, men inte ansikte mot ansikte.

I dag kommer uppgifter om att Spalletti inte verkar ha uppskattat sin frispråkige spelare, som inte fått någon plats i truppen mot Palermo.

På dagens träning skickades italienaren hem och enligt Serie A-experten Gianluca Dimarzio var det beslutet direkt kopplat till Tottis intervju med RAI.

Spalletti ska ha oroat sig över att Tottis frustration ska påverka laget inför den viktiga ligamatchen.

Framtiden osäker

Tottis kontrakt går ut i sommar och därefter är karriärens vara eller inte vara osäker för första gången osäker för VM-mästaren från 2006.

– Jag väntar på nyheter från presidenten, sedan utvärderar vi situationen. Jag förväntar mig uppriktighet om hur situationen egentligen ser ut, sa Totti till RAI.