Juventus VD oroas över Moratas klausul

"Vi hoppas att de inte köper tillbaka honom och försöker få mer pengar för honom"

FOTBOLL

Juventus vill behålla spanske anfallaren Alvaro Morata. Klubbens vd Marotta oroas dock över Real Madrid och deras återköpsklausul. Oavsett om den spanska klubben vill ha honom eller inte.

När den Madridfostrade Alvaro Morata lämnade den spanska huvudstaden för Juventus så ingick en återköpsklausul i kontraktet. En klausul som innebär att Real Madrid kan köpa tillbaka spelaren för 30 miljoner euro. En prislapp som nästa år stiger till 35 miljoner.

Även om Real Madrid i dagsläget har det relativt gott ställt på anfallsfronten så oroas Juventus vd Giuseppe Marotta över att Madrid kan tänkas utnyttja denna klausul. Även om man inte skulle ha något sportsligt intresse av spelaren i fråga.

"De har den rätten"

– Vi hoppas att de inte köper tillbaka honom och försöker få mer pengar för honom. De har den rätten. Vi vet inte om de kommer göra det, säger Marotta i en intervju i det italienska TV-programmet Domenica Sportiva.

Den reslige 23-åringen har dock inte direkt rosat marknaden för Juventus denna säsong, där han blott noterats för tre mål på 24 framträdanden i ligaspelet.