Corinthians: Vi är inte överens

Förnekar Mancinis uppgifter

Foto: AP
Carlos Tevez
FOTBOLL

Roberto Mancini hävdar att Manchester City är överens med Corinthians.

Men det dementeras av den brasilianska klubben.

"Manchester City har inte accepterat vårat bud" skriver de på sin hemsida.

Allt verkade vara klart. Roberto Mancini meddelade att Manchester City var överens med Corinthians om en försäljning av Carlos Tevez, och de flesta räknade med att det bara var en tidsfråga innan argentinaren skulle flytta tillbaka till Sydamerika.

– Vi har en överenskommelse med Corinthians, bekräftade Mancini i natt.

City vill ändra beloppet

Men nu har affären tagit en oväntad vändning. Corinthians skriver på sin hemsida att Mancinis uppgifter inte alls stämmer.

"Presidenten Andres Sanchez är mån om att klargöra att Manchester City inte har accepterat budet från Corinthians. Faktum är att klubben skickade ett motförslag till Corinthians i morse som, på grund av tidsskillnaden, inte nådde fram till styrelsen förrän nu (14-tiden, svensk tid). I det motförslaget ville Premier League-klubben ändra betalningsstrukturen och det totala värdet av övergången. Dessutom insisterar de att Tevez inte längre ska betalas av den engelska klubben över huvud taget" skriver Corinthians.

Sanchez uttalande är klart och tydligt:

"Sanchez vill klargöra att det för tillfället inte finns något konkret med Tevez och att Citys motförslag kommer att gås igenom av honom och hans styrelse."