Kravet: Lyxvilla – & beachvolleyplan

Uppgift: Har bett en mäklare hitta ”drömkåken”

Foto: TWITTER/TT
FOTBOLL

Här är Ronaldinhos krav i sin nya klubb.

34-åringen vill ha en lyxvilla i exklusiva området El Campanario - med en tillhörande beachvolleyplan.

– Han älskar att spela Futevôlei, säger en källa nära Querétaro till tidningen La Reforma.

För tio år sedan var han bäst i världen.

Nu spelar Ronaldinho Gaúcho för ett mittenlag i den mexikanska ligan.

När stjärnan själv förklarade sitt klubbval - Querétaro - slog han fast att han valde Mexiko för att han ”alltid blivit bemött med stor värme i landet”, men Sportbladet undrar om det - trots allt - kan vara pengarna som lockar.

”Bett att få ett hus”

Fortfarande finns inga uppgifter om vad 34-åringen kommer att tjäna i Querétaro men klart är i alla fall att Ronaldinho redan tycks ha en hög status i sin nya klubb och att han kan få i stort sett vad än han pekar på.

Enligt mexikanska tidningen La Reforma - som citerar en ”källa nära Querétaro” - ska superstjärnan nu ha bestämt sig för var han vill bo.

Ronaldinho har bett mäklare hitta en lyxvilla i exklusiva El Campanario, ett område avlägset från centrum, precis intill en golfbana. Och det är viktigt för honom att huset har en tillhörande beachvolleyplan.

– Han har bett att få ett hus med en beachvolleyplan eftersom han älskar att spela Futevôlei (en kombination mellan beachvolley och fotboll som utövas ofta i Brasilien, reds. anm), säger källan som La Reforma citerar.

Får egen chaufför

Ronaldinho har hunnit spela en match för sin nya klubb, mot Tigres, där han missade en straff och blev stor syndabock. De förre Barcelona-spelaren är ännu inte hemmastadd, han bor nu i en hotellsvit på Casa Inn. Han har dock fått två egna livvakter samt en egen bil med egen chaufför.