Sexfilmen på superstjärnan sprids på nätet

Valencias nyförvärv visar upp sig i webbkamera

Filmstjärna Om Ever Banega filmar på fotbollsplanen låter vi vara osagt, men framför datorn filmar han både det ena och det andra.
FOTBOLL

Frälsaren och 170-miljonersmannen Ever Banega har landat i Valencia.

Men kaoset i krisklubben fortsätter.

Nu sprids en sexvideo med 19-åringen på Internet.

Klippet är fem minuter och 47 sekunder långt och det är uppenbart att Ever Banega sitter och sexchattar. I bar överkropp filmar han sig själv med hjälp av webbkameran. I slutet av videosnutten börjar han plötsligt att fnissa innan

han ställer sig upp och drar ner byxorna. Under en kort sekvens visar Ever Banega upp sitt könsorgan och tar på sig själv.

”Visar sin storhet”

”Banega visar sin storhet på flera plan”, står det i beskrivning på sajten.

Men supertalangen är inte den ende fotbollsstjärnan som är helnäck på Internet. Jonatan Maidana, Banegas ex-lagkompis i argentinska Boca Juniors, onanerar i ett liknande klipp.

De båda filmerna sprids nu i raktetfart på nätet. Spaniens största sporttidning Marca publicerade i går en artikel i ämnet och sent i natt hade närmare 200 000 personer läst om Ever Banegas datorvanor. Det var förmodligen inte så här Valencias nyförvärv ville inleda sin karriär i Europa. I går gjorde den bollskicklige, defensive mittfältaren sin första träning med krislaget. Efter höstens jättefiasko är förväntningarna skyhöga på 19-åringen som väntas gå rätt in i startelvan.

Liknar Gattuso

Ever Banega beskrivs som en av världens absolut mest lovande spelare och jämförs med Milans Gennaro Gattuso – fast med bättre teknik. Argentinaren har varit nära en övergång till både Milan och Juventus men valde att skriva på ett femårskontrakt med Valencia.

– Det är en unik möjlighet.  Nu är det upp till mig att försöka göra mitt bästa, både för laget och på ett individuellt plan. Jag vill ta möjligheten som jag erbjudits, säger Banega.

Insatsen framför webbkameran har han inte kommenterat.

FAKTA

Valencias skandalhöst

Efter en rad pinsamma resultat fick tränaren Quique Sánchez Flores sparken.

Nye tränaren Ronald Koeman och presidenten Juan Soler har blivit hotade av supportar.

Landslagsstjärnan David Albelda har vänt sig till en domstol för att bli fri från sitt kontrakt.

I onsdags blev stjärnan Manuel Fernandes arresterad av polis efter ett storbråk på ett diskotek.

En sexvideo med nyförvärvet Ever Banega sprids på Internet.

ARTIKELN HANDLAR OM