Van Nistelrooy räds inte superförvärven

Holländaren säker på plats

FOTBOLL

Ruud van Nistelrooy är tillbaka från sin svåra knäskada. Trots Real Madrids värvningar av Ronaldo, Kaká och Benzema är holländaren säker på sig själv. – Fysiskt är jag bättre än innan skadan.

Foto: AP
Äntligen skadefri igen

Ruud van Vistelrooy har inte spelat en match sedan november förra året på grund av en svår knäskada. Under samma tid har Real Madrid värvat Cristiano Ronaldo, Kaká och Karim Benzema som komplement till anfallsvapnen Raúl och Higuain som redan finns i klubben.

– Det lättaste för mig hade varit att gå till en sämre klubb. Men jag kommer inte att lämna Real Madrid. Jag vill veta vad jag är kapabel till nu och det finns fortfarande många möjligheter när det handlar om att spela, säger Van Nistelrooy.

Bättre än innan skadan

Holländaren har gjort smått otroliga 60 mål på 89 matcher i Real Madrid sedan övergången från Manchester United 2006. Han är övertygad om att han kan fortsätta på den inslagna vägen och ta tillbaka sin startplats.

– Jag vet att jag kan spela på den högsta nivån. Fysiskt så känner jag mig bättre än innan skadan. Jag behöver bara hitta rytmen och det kommer med matcherna.

ARTIKELN HANDLAR OM