”Behövs ett maskingevär för att stoppa honom”

Legendarens hyllning till Messi

FOTBOLL

Hyllningarna till Leo Messi fortsätter efter uppvisningen i stormatcherna mot Arsenal och Real Madrid.

Den senaste kommer från Barça-legendaren Hristo Stoichkov.

– En gång i tiden sade de att man bara kunde stoppa mig med en pistol. Men i dag behöver du ett maskingevär för att stoppa honom, säger Stoichkov till bulgariska tidningen Trud Daily.

Leo Messi.

Det var italienske tränaren Arrigo Sacchi som sade att Stoichkov bara kunde stoppas med en pistol. Nu hyllar den 44-årige bulgariske superdivan Leo Messi som ännu bättre.

Hyllar Messi

Detta efter att Messi först gjort fyra mål mot Arsenal i Champions League och sedan följt upp det med att avgöra El Clásico mot Real Madrid.

– En gång i tiden sade de att man bara kunde stoppa mig med en pistol. Men i dag behöver du ett maskingevär för att stoppa honom, säger Stoichkov till Trud Daily.

”Sparkade som åsnor”

Stoichkov, som gjorde två sejourer i Barcelona under sin karriär, var inte lika imponerad av Real Madrid i den uppsnackade supermatchen. Real föll med 0-2 och stjärnlaget sågas rejält av 44-åringen.

– Vissa sparkade som åsnor, andra spelade fotboll. Pengar spelar inte fotboll. Reals hundratals miljoner var inte tillräckligt för ett enda mål, säger bulgaren.

ARTIKELN HANDLAR OM