”Hade lagfest före El Clásico”

Ronaldo stämmer TV-kanal

FOTBOLL

Det spanska TV-programmet Salva-Me påstår att Cristiano Ronaldo arrangerade fester på natten före och efter 0-2-förlusten El Clásico.

Flera av portugisens lagkamrater i Real Madrid ska enligt TV-kanalen ha närvarat.

25-åringen stämmer nu TV-stationen Telecinco som sände programmet.

– Jag har instruerat mina advokater att använda alla lagliga medel för att återställa sanningen och försäkra att de som är ansvariga för det här straffas, skriver Ronaldo i ett uttalande enligt Sky Sports.

Enligt TV-kanalen ska Ronaldo ha hållt fester med flera lagkamrater närvarande både natten före och efter 0-2-förlusten mot Barcelona. Den första festen ska ha pågått till fem på morgonen, samma dag som El Cláscio.

”Inte en uns av sanning”

Ronaldo är rasande över anklagelserna och skriver i ett uttalande att allt är taget ur luften.

– Jag förnekar alla anklagelser. De är helt falska och missvisande och det finns inte en uns av sanning i dem. Med en match dagen efter är det fullständigt självklart att jag vilade på fredagen och på lördagen var jag allt annat än festsugen, skriver Ronaldo.

Stämmer stationen

Portugisen skriver vidare att han kopplat in sina advokater och kommer att stämma TV-stationen.

– Med tanke på de grova anklagelserna, har jag instruerat mina advokater att använda alla lagliga medel för att återställa sanningen och försäkra att de som är ansvariga för det här straffas, säger Ronaldo enligt Sky Sports.

Real Madrid förlorade stormatchen efter mål av Leo Messi och Pedro.