Skällde ut stjärnan inför hela laget

”Har somnat igen”

FOTBOLL

José Mourinho är på jakt efter en ytterligare anfallare men uppges nu samtidigt ha problem med sina nuvarande stjärnor.

Enigt spanska Marca skällde portugisen ut Karim Benzema framför hela laget.

– Om det bara var för dig skulle jag ha träningen mitt på dagen för du kommer hit klockan tio halvt sovande och vid elva har du redan somnat igen, ska Mourinho ha sagt enligt den spanska tidningen.

Foto: AP

José Mourinho har öppet deklarerat att han behöver en till anfallare som komplement till Gonzalo Higuain och Karim Benzema. Samtidigt rapporteras managern nu ha problem med sin befintliga trupp.

Inte första gången

Spanska Marca skriver att Mourinho flera gånger haft samtal med Benzema om 22-åringens disciplin. Senaste gången ska managern ha skällt ut fransmannen framför den övriga truppen.

– Om det bara var för dig skulle jag ha träningen mitt på dagen för du kommer hit klockan tio halvt sovande och vid elva har du redan somnat igen, ska Mourinho ha sagt.

”Talangen räcker inte”

Portugisen har även öppet beklagat sig över Benzemas inställning. Under Reals försäsongsläger i USA kom frågan upp och Mourinho sade då att 22-åringen måste förbättra sig.

– Benzema måste förstå att han är extremt talangfull men att det inte räcker. Jag behöver Karim. För mig är det viktigt att spelarna kastar sig ut. Vi behöver en anfallare som glöder och inte en som är helt håglös, sade Mourinho då.