”Jag kommer alltid att ge allt för Mourinho”

FOTBOLL

BARCELONA. Förra året vid samma tid hade Real Madrid åkt ur de båda cuperna.
Med José Mourinho i år finns chansen på tre titlar.
– Innan jag kände honom tyckte jag han var konstig, men nu ger jag allt för honom, säger lagkaptenen Iker Casillas.

Foto: bildbyrån
Mourinho och Casillas.

I morgon möter Spanien Tjeckien i EM-kvalet och intresset för världsmästarna är enormt. I Granada, där matchen ska spelas, köade folk från tidig morgon när biljetterna till matchen släpptes.
– Om Iniestas boll i finalen inte hade gått in skulle allt detta inte ha hänt, men vi blev mästare och det vi upplever nu är fantastiskt. Det är inte lätt att ladda om, men just nu lever vi i spansk fotbolls guldålder och vi vill också vinna EM, något som ingen lyckats med, säger målvakten Iker Casillas i en intervju med radiokanalen Onda Cero.

”En speciell smak”

Real Madrid har tagit sig till final i spanska cupen där man möter Barcelona för första gången i en cupfinal på 21 år.
– Den matchen har en alldeles speciell smak, när Spaniens två bästa lag möts. En bättre final kommer inte att finnas, säger Casillas.
Under José Mourinhos ledarskap lyckades också Real Madrid för första gången på sju år att avancera från åttondelsfinal i Champions League, när man slog ut Lyon för två veckor sedan.
– Innan jag kände Mourinho tyckte jag att han var konstig, men nu när jag tillbringar 24 timmar om dygnet med honom kan jag säga att han är fantastisk person, och hans meriter talar för sig själva. Jag kommer alltid att ge allt för honom, säger Iker Casillas.