Lagar nödutgång och blir påkörd av Pique

Messis märkliga firande

FOTBOLL

Barcelona firade ligaguldet vilt men en som hade en tuff natt var Leo Messi.

Spansk tv visar nu bilder på hur Messi först blir tillsagd av piloten efter att ha haft sönder en nödutgång och sedan, väl framme i Barcelona, blir påkörd av lagkamraten Gerard Pique.

Leo Messi.

Det är inte då dramatiskt som det låter men bilderna från Barcelonas firande uppmärksammas ändå stort. Videon där Gerard Pique backar in i Leo Messis bil har redan fått över en halv miljon träffar på Youtube.

Enligt spanska Sport är det ännu ett av Piques skämt mot sina lagkamrater. Det var på väg ur garaget som backen släppte bromsen och backade in i Messis bil. Men det var inte det enda Messi drabbades av under den vilda festen.

”Behärska er lite”

23-åringen fick även pussla ihop flygplanets nödutgång på väg hem från matchen mot Levante. I firandet råkade stjärnan slå bort luckan till nödutgången och fick en tillsägelse av planets kapten.

– Trevligt kväll, det här är er kapten som talar. Vi har informerats att en av nödutgångarna blivit åtgången. Jag vet att ni är väldigt lyckliga men men kan ni vara snälla och behärskar er lite. Tack, sade kaptenen enligt spanska goal.com.

ARTIKELN HANDLAR OM