Reyes till Sevilla

Uppges lämna Atletico: ”Jag vill till Sevilla”

Foto: Getty Images
Reyes.
FOTBOLL

Juan Antonio Reyes ser en övergång till Sevilla som färdig.

I dag uppges Atlético-spelaren stå över lagets träning eftersom han räknar med att ha skrivit kontrakt med Sevilla senast på tisdag.

– Jag hoppas att det löser sig för jag vill till Sevilla nu, säger Reyes till Marca.

Juan Antonio Reyes ser ut att bli den senaste i raden av bärande spelare som lämnar Atlético Madrid. Efter att storstjärnor som Diego Forlán och Kun Agüero tog avsked från Madrid-klubben i somras tyder det mesta på att Reyes lämnar Atlético för Sevilla under vinteruppehållet.

Enligt Marca har Reyes firat jul och nyår i Sevilla, där han själv är uppvuxen, och kom tillbaka till den spanska huvudstaden sent på söndagskvällen. Men tidningen skriver att Reyes inte förväntas dyka upp på måndagens träningspass vid 11-tiden på förmiddagen, utan själv ser övergången till Sevilla som klar.

– Jag hoppas att det löser sig för jag vill till Sevilla nu, säger Reyes till Marca.

Tredje tunga förlusten

Reyes har haft blandad framgång under sin sejour i Atlético Madrid, där Europa League-titeln under tränaren Quique Flores förrförra säsongen är höjdpunkten. Under hösten har frekventa rykten om en flytt till Galatasaray förekommit, men Marca skriver att Reyes helst av allt vill tillbaka till sin hemstad och att hans intresse att flytta utomlands försvunnit sedan Sevilla visat att man vill värva honom.

Enligt Marca är Atléticos nye tränare Diego Pablo Simeone redo att sälja Reyes eftersom han inte vill ha omotiverade spelare i sin trupp.

Juan Antonio Reyes blir i så fall den tredje raka tunga förlusten under vinteruppehållet för Atlético Madrid som för två år sedan fick släppa ifrån sig Maxi Lopez till Liverpool och förra vintern Simão till Besiktas.