”Har många olika möjlig- heter och det vet Barça”

Foto: BILDBYRÅN
Maxwell.
FOTBOLL

BARCELONA. Maxwells tid i Barcelona ser ut att lida mot sitt slut.

Enligt franska medier blir PSG nästa klubbadress för brasilianaren.

– Maxwell har många olika möjligheter och det vet Barça, säger hans agent Mino Raiola.

Enligt franska tidningar som Le Parisien och France Soir är en övergång till den parisiska storsatsande klubben PSG nästa troliga steg för försvararen Maxwell, 30.

Brasilianaren kom till Barcelona samtidigt som Zlatan Ibrahimovic, precis som Zlatan från Inter och med hjälp av agenten Mino Raiola, sommaren 2009 men har haft en betydligt mindre framträdande roll i Pep Guardiolas Barcelona.

Under hösten har han knappt fått någon speltid alls i det stjärnspäckade spanska laget, sedan Adriano Correa blivit den som vikarierat som vänsterback när Eric Abidal inte varit tillgänglig.

”Många olika möljigheter”

Nu ser Maxwell alltså ut att kunna lämna Barcelona redan i vinter, men enligt Mino Raiola finns fler klubbar än PSG på kartan.

– Maxwell har många olika möljigheter att lämna klubben nu i vinter och det vet Barcelona, det är ingen hemlighet, säger Raiola till radiokanalen Rac 1.

Enligt franska tidningar har PSG:s nye tränare, förre Milan- och Chelseatränarne Carlo Ancelotti, uttryckligen bett klubben att värva Maxwell till det nya shejkägda PSG.