Mourinho utbuad – av egna fansen

”Första gången det händer mig”

Foto: AP/SCANPIX
Jose Mourinho.
FOTBOLL

Under söndagens match mot Athletic Bilbao visade Real-fansen sitt missnöje med Jose Mourinho.

Real-tränaren menar dock att busvisslingarna inte rör honom i ryggen.

– Det är inget problem för mig, säger portugisen enligt Goal.com.

Det råder rejäl turbulens i Real Madrid efter förra veckans 1-2-förlust i spanska cupen hemma mot Barcelona. Tidningsrapporter i Spanien gör gällande att flera av klubbens stjärnor kritiserat tränarens taktik i onsdagens El Clàsico och ifrågasatt Mourinhos kompetens vid ett taktikmöte under fredagen. Under söndagens ligamöte med Athletic Bilbao kom nästa smäll för portugisen då han blev utbuad av sina egna fans under matchen.

– Det är inget problem för mig. Det hände mig inte i Porto, Chelsea eller Inter men det finns alltid en första gång för allt, säger Mourinho enligt Goal.com.

”Gör mitt jobb”

– Här har Zidane, Ronaldo och Cristiano Ronaldo fått utstå samma sak, så varför skulle inte jag kunna bli utbuad? Zidane, Ronaldo och Cristiano svarade genom att göra mål. Jag ska försöka svara genom mitt arbete.

Mourinho förnekar samtidigt att det är läge för ett krismöte i klubben trots onsdagens kvartsfinalförlust mot ärkerivalen Barcelona.

– Det här är första gången jag är i fem poängs ledning i ligan, vi tog oss vidare i Champions Leagues gruppspel och har en match kvar att spela i spanska cupen. Om vi blir besegrade så är det inte av Alcorcon utan av Barcelona och jag gör mitt jobb, säger han.