Ramos på kvartssamtal hos klubbpresidenten

”Finns inga sprickor”

Foto: AP/SCANPIX
Sergio Ramos.
FOTBOLL

Sergio Ramos missade träningen för ett möte med Florentino Pérez.

Enligt flera spanska medier hade Real Madrids president krävt en förklaring till det påstådda tjafset mellan Real-spelarna med José Mourinho.

"Den som säger att det finns sprickor i laget ljuger" skriver Sergio Ramos på Twitter.

Enligt de spanska radiokanalerna Onda Cero och SER fanns Sergio Ramos inte med på måndagens träning, med klubbens godkännande, eftersom han hade ett möte på Florentino Pérez kontor.

Marca skriver att bakgrunden till mötet är att Pérez avkrävde Ramos på en förklaring till den senaste tidens påstådda turbulens, då Ramos ska ha hamnat i ett ordkrig med José Mourinho och bland annat ifrågasatt hans tränarkunskaper efter förlustsen mot Barcelona i spanska cupen förra onsdagen.

”En stark sammanhållning”

– Var var din markering på Piqué vid första målet, ska Mourinho ha frågat.

– Vi bytte markering där, var Ramos svar.

– Så det är du som är tränare nu, undrade Mourinho och Ramos, som är vicekapten och en av de tyngsta rösterna i Real Madrids omklädningsrum, ska ha svarat:

– Nej, men ibland måste man göra det, det där förstår du inte eftersom du inte spelat på den här nivån.

Detta samt att José Mourinho ska ha varit upprörd över hur hans spelare inte försvarade hans spelidé inför media efter matchen är enligt Onda Cero och SER bakgrunden till Florentino Pérez möte med Sergio Ramos, när övriga i laget i går tränade.

Ramos ska ha förklarat för Florentino Pérez att det inte finns några sprickor i omklädningsrummet, eller olika falanger i laget.

”Den som säger att laget är uppdelat eller att det finns en spricka ljuger. Vi är en bra grupp med en stark sammanhållning” skriver Sergio Ramos själv på Twitter.